Viime aikoina on tullut tarvetta erilaisille korteille. Yleensä siinnä käy niin, että teen kortin juuri tiettyyn tilanteeseen. Harvemmin varastosta löytyy mitään valmista (ideoita lukuunottamatta) vaan annan inspiraatiolle vallan, kun alan tehdä korttia. Tosin joskus on onnistunut aikataulu menemään niin tiukalle, että kortin kuvaus on jäänyt kokonaan. Tästäkin satsista puuttuu yksi kortti juurikin tuon takia.

 

Isänpäiväkortit :

Tänä vuonna löytyy kukkateemaa molemmista.

3028111756_1f4db37d99.jpg?v=0

Ensimmäinen Sizzixin kukkastansseilla tekemäni kortti. Isänpäivän aatto meni pääkaupunkiseudulla. Alustavana suunnitelmana oli kädentaito-messut, mutta toteutuksen tasolle en tuon idean kanssa päässyt koskaan. Variston Sinellistä tarttui mukaan Sidekick + muutamat stanssit. Sen jälkeen shoppailut olivatkin siinnä. Loppupäiväksi oli muuta mielekästä tekemistä.

3027277739_aedffb05c2.jpg?v=0

Tässä on käytetty vanhoja Personal Stamp Exchangen kissa- ja kukkaleimoja.

3027277813_bba9077534.jpg?v=0

Tässä on Halloween-teemainen synttärikortti. Kuva on kyllä luvattoman huono, mutta varsin värikylläinen lopputulos tosiaan oli. Mustalla taustalla on SAY6:lta saamistani matsuista tehty kyhäelmä. Mustat timantit toivat sellaista sopivaa bling-bling -henkeä korttiin.

 

********

Some cards I've made recently. The first two are for Father's Day on last Sunday and the latest one is for my sis who had her birthday on Halloween.