Sain päivää aiemmin viestin, että postissa odottaa paketti ... Ihan heti en päässyt sitä noutamaan ja eilen jouduinkin vastailemaan uteluihin "Mitä sulla siinnä paketissa on?". No, vastasin, etten tiedä :) Ei tainnut mennä vakuuttelut läpi, kun tänään kuulin samalta taholta saman kysymyksen uudemman kerran ...

Tässä paketin sisältöä:

sny%20lokakuu%203%202015.jpg

 

En tiennytkään harrastavani joogaa, mutta näinhän se menee. Osui ja upposi. Ihana kortti.

 

sny%20lokakuu%202015.jpg

 

Tällainen raikas värimaailma löytyi paketista. Regian lanka on todella herkullisen väristä. Tekisi mieli laittaa tuo puikoille ihajustnytheti! My boshit ovat myös tosi pirteitä. Tuo lanka on uusi tuttavuus, vaikka olenkin sitä kaupanhyllyllä joskus hypistellytkin. Juniori oli innostunut uusista kynistä ja kyllä näitä tehtäväjuttujakin täällä tehdään. 

 

Snylle myös tiedoksi, että avattiin vasta tänään se edellisen lähetyksen paketti, joka oli suunnattu juniorille. Se ei olisi voinut osua enemmän nappiin ... Muutaman viikon takaisten synttäreiden lahjateemana sattuikin olemaan Hotwheelsit - autot ratoineen eikä tuota nimenomaista edes hänen kokoelmastaan vielä löytynyt. Voi sitä hihkumista!

 

Niin, minä taas sain hihkumisen aihetta näistä :

sny%20lokakuu%202%202015.jpg

Ihanat sukat, jotka olivat just passelin kokoiset. Oma mieli on ollut vähän maassa, kun ihojuttujen takia neulonta on ollut hiukan tauolla. Intoa olisi (kuten tähän aikaan vuodesta aina) rutkasti, mutta on täytynyt vain suunnata tuo into ja energia tulevien neulomusten suunnitteluun ja ohjeiden tutkimiseen. Nämä olivat siis tämän syksyn ekat villasukkani. KIITOS!