585385.jpg

Tässä ensimmäinen apupupu-yritelmäni. Se syntyi jämälankojen ja Novintan Woolin yhdistelmästä. Näyttää aika luihukoipiselta, mutta ehkä näilläkin koivilla jaksaa loikkia :) Oli todella nopeatekoinen projekti. Voisi joskus jatkaa, vaikka tekemällä tuolle kaverin.

585340.jpg

Tämänkin uskaltaa nyt jo paljastaa, sillä lahjus on jo annettu eteenpäin :) Huopasesta tehty Sophie bag on kyseessä. Tein tähän myös vuoren. Seuraavaan versioon voisi kokeilla vaikka jonkinlaista kiinnytyssysteemiä.

585384.jpg

Laukkumania jatkuu.... Tämä Booga Bag valmistui pikavauhtia Huopasesta, vaikka sen lopullinen kokoon kursiminen vaatikin hieman inspiraation odottelua. Ei tuo ihan mallin mukaan mennyt, kun halusin paksummat olkaimet. Niiden virittäminen olikin sitten oma shownsa ... Kannatti huovuttaa vielä toiseekin otteeseen. Lopputulos on nyt ehdottomasti parempi.

585445.jpg

Lopuksi vielä viikon pelastaja eli aivan käsittämättömän mahtava 'knit kit' swappi Swap-Botin vaihdon kautta. Olen pyöritellyt mielessä ajatusta Kool-Aideista. Olisi hauska koittaa, mitä niillä saa aikaan (muutakin kun sotkua?) ja nyt kaikki tarvittavat matskut löytyvätkin jo varastosta. Mistä löytyisi vielä luppoaikaa värjäysprojektin totetuttamiseen.... ? Hmp.