862130.jpg

Päätin ottaa osaa Sukkasatoon. Tempauksen ajoitus oli likimain täydellinen, sillä tarkoituksena olisi väsätä sukkapari jos toinenkin vielä ennen jouluaattoa.

892634.jpg

Näistä tuli ensimmäiset sato-sukat. Pari oli puolivalmiina jo ennen tempauksen alkua. Eipä näiden tekoon muutenkaan kovin pitkää aikaa tuhraantunut.

Lanka : Novita Wool jämät

Puikot . nro 3 bambut

892631.jpg

Seuraavaksi valmistuivat Olga-sukat. Oikeastaan hyvissä ajoin tarkoitustaan varten. Kuvittelin näihin menevät paljon enemmän aikaa, mutta telkkaria katsoessa tulivat valmiiksi hetkessä. Yksi kerä lankaa riitti juuri ja juuri sukkiin. Jännitys todellakin tiivistyi kavennusten kohdalla : riittääköhän lanka sittenkään ... Näistä tuli aika kivat. Voisin tehdä toisetkin ...

Lanka : Novita 7 Veljestä, raita

Puikot : 4 bambut

Tein teräosan ensimmäiseen sukkaan kahteen kertaan. Toista kantapäätä kutoessani aloin miettimään, miltä tiimalasikantapää näyttäisi näissä. Hetken mielijohteesta päätin kokeilla. Lopputulos näyttää nyt tältä. Ihan ok ensimmäiseksi yritykseksi.

892627.jpg

 

Tällä hetkellä puikoilla on tämän näköinen projekti:

892640.jpg

Tästä ja edellisistä töistä voisi tietenkin saada sen käsityksen, että lempivärini olisi sininen... (eipä ole). Puikot ovat jonkin vaihdon yhteydessä rantautuneet tänne. En tiedä, kuka tuollaisilla puikoilla oikeasti viitsisi mitään tehdä. Päät olivat niin teräviä, että sain haavan sormeeni. Silti piti sitkeästi jatkaa, kunnes lopulta luovutin ja puikot saivat hiekkapaperikäsittelyn. Nyt neulominen on huomattavasti mukavampaa :D