SNY:ltä saapui paketti viime viikon perjantaina.

KIITOS!

Melkein iski paniikki. Jouduin odottamaan kokonaisen päivän pakettikortin kanssa, ennen kuin pääsin noutamaan lähetystä postista! Kuva kaikesta ihanuudesta tulee myöhemmin, toivottavasti mahdollisimman pian, sillä kotikone on tällä hetkellä jokseenkin käyttökelvottomassa kunnossa. Ehkä saadaan kasattua se iltaan mennessä. Toivossa on hyvä elää ...

Joitain projektejakin on valmistunut. Sukkia syntyy kuin sateella. Yksi perussukkapari ehtii näillä näklymin valmistua vielä ennen Sukkasadon päätöstä. Tuoreimmat valmistuneet parit ovat vielä kuvaamatta. Yksi pari ehti jo lähtemään lämmittämään eräitä pieniä varpaita, mutta muut odottavat pukinkonttia.

Ihan sattumalta tulin aloittaneeksi tulin aloittaneeksi uuden villatakkiprojektin. Tämä malli oli pyörinyt mielessä jo jonkin aikaa ja sopiva lankakin löytyi sattumalta omasta varastosta. Aloitin neuleen samalla, kun katsoin Kimi Räikkösen ajavan itseään mestariksi. Sitä kisaa ei yksinkertaisesti voinut vain istua ja tuijottaa. Pakko oli saada jotain tekemistä sivuun, että jännitys pysyi jotenkin hallinnassa :D Takki on siis suht hyvällä mallilla.

Etsiskelin Karuselli-langalle sopivaa käyttökohdetta. Lopultakin sellainen löytyi Knittyn arkistosta. Tarkoitus olisi saada Emerald  jossain vaiheessa puikoille.