SP13-kierros loppui myös taannoin. Hiukan myöhässä se viimeinen paketti tuli, mutta kannatti odottaa. Taas tuota ihanaa suklaata! Onneksi osaan pitää paketit kiinni ja jemmassa, joten ei ollu tarvetta maistella niitä heti.

Lankapuoli on aika vaaleanpunasita. Ei ehkä ihan ominta väriäni, mutta sopii ajankohtaan, sillä pikkuisia neuleita on tarkoitus neuloa lahjoiksi lähitulevaisuudessa ;)

Tämän kierroksen salainen ystäväni oli Stephanie Saksasta.

 

SP-kierros oli taas kerran hauska. Nyt vain odottelemaan seuraavan alkua! Ainoa ongelma kierroksen aikan oli se, että Saksaan lähettämäni paketeilla kesti 2-3 viikoa matkata määränpäähän! Riippumatta lähetystavasta. Posti lupaa tuon lähetyksen perille alle viikossa ... :(

I received the last package from my SP14 a while ago! It tooka a whiel but it was all worht waiting.

 

A whole lot of chocolate, a candle and the goodies. The yarn was pretty in pink. Alhtought hat's probably not closest colour to me, it was a good chosie since I'm about to start making baby knitting projects to give as gifts later on ...

Thanks a lor for spoilling me with these, Stephanie!

 

I enjoyed this round again and am looking forward to the next one to start! The only minus was the postal system. It took 2-3 weeks for each of my packages to be delivered although it should have been received in less than a week ... Weird.