Salainen neuleystäväni kyseli etukäteen toiveitani tämän kuukauden paketin suhteen. erityisesti värimaailman osalta.  Suosikkiväriini löytyy heti ja varma vastaus on : musta. Sitä paketti tälläkin kertaa piti sisällään. 3 kerää ihanan pehmeää Sidarin Big softieta. Väriläiskänä mukana oli Kool Aid-jauhetta. Tarkoituksen on taas ollut värjätä lankoja, muttei sopivaa hetkeä ole oikein löytynyt, joten nämä jäävät myös odottamaan seuraava tilannetta, jolloin aika ja inspiraatio onnistuvat kohtaamaan.

[kuva tulee tähän myöhemmin]

 

Blogissa ei ole tapahtunut toviin mitään eikä juuri askartelurintamallakaan. Inspiraatio on ollut jokseenkin kadoksissa ja nyt kun muut asiat pukkaavat hetkeksi edelle, ei askartelulle jää aikaa. Toivottavasti se inspiraatiokin jossain vaiheessa taas tulee piilostaan näkyville.

Neulerintamalla kuitenkin tapahtuu. Kuvittin tehneeni jättimokauksen Kevätpäiväntasaushuivissa, joten se jäi nurkkaan odottamaan ongelman selvittämistä. Kun otin tuon uudestaan työn alle, ei mitään mokaa ollutkaan havaittavissa. Hmp. Nyt huivi on viimeistä mallikertaa vaille valmis ja siitä tulee ihan hirvittävän iso!