sny%20marraskuu2015.jpg

Salaisen neuleystävän paketti on ollut jo viikon noudettuna, mutta elämä on vain ollut niin kiireistä, että päivitys tulee vasta nyt... Ehdin pikimmiten suoraan reissusta kotiuduttuani koukkaamaan hakemassa paketin automaatista, ihan samalla matkalla paluubussista kotiin! Olikin kutkuttavaa saada pakettiviesti juuri, kun istun junassa matkalla *pois* kotoa ... Sny:n ajoitus jännityksen ylläpitämisestä siis osui aika täydelliseen saumaan tässä kohtaa :)

Paketin sisältöön sitten ... Kivoja juttuja löytyi taas, mutta tuo Dropsin baby alpakka & mulberry silkkinen Lace lanka tuntuu niin ihanalta, että joku huivi siitä on aivan pakkot ehdä. Täytyy tarkkaan miettiä jokin extrakiva malli toteutettavaksi. Varsin mukavia vaihtoehtoja löytyi jo noista kortin kuvistakin! Regian raitalanka on varsin jännän väristä. Siitä saisi mukavan riemunkirjavat sukat vähän piristämään tätä mustaa marraskuuta ... Tuo ensi vuoden seinäkalenteri onkin jo kolmas samanlainen mulle, mutta eiköhän tullekin käyttöä löydy! Kukkaheijastin todella heijastaa tässä kuvassa. Kiva saada tuollainen itsetehty heijastin, joka kuitenkin on ihan erilainen kun jonkin aikaa sitten itse tekemäni kukkaheijastimet.

Kynttilöitä meillä ei vielä tänä vuonna oikeastaa olekaan poltettu (edes alkuvuodesta), mutta nyt voisikin korkata nuo uudet tuikkujalat!


Iso kiitos taas huolella harmitusta paketista, SNY, ja pahoitteluni päivityksen viivästymistä!